14.05.2011. - 14.05.2011.

Галерија музеја науке и технике, Добрачина 51

НОЋ МУЗЕЈА 2011

Организатори: Ања Радаковић и Даниела Пејовић 

Звуци експоната 

Млади уметници музицирањем на разним инструментима праве асоцијације на експонате из четири области поставке: Човек и технике, Комуникације, Мера и број, Точак – Машина – Мотор. Звуци оргуља, удараљки и клавира, на оригиналан и несвакидашњи начин дочаравају изложене експонате. Импровизације, композиције и сталну поставку, представља вам госпођа Музика, ваш водич кроз изложбу обојену звуком. Укључите се у јединствену игру асоцијација.

Концерт групе НИППЛЕПЕОПЛЕ 

Нипплепеопле су најпознатији по синглу “Сутра” али и по необичном сценском наступу и чињеници да јавност не зна њихова права имена и ликове који се крију иза маски. Сами Нипплепеопле кажу да имају такав приступ јер су на сцени због музике, али не и личне промоције. Бенд ће премијерно извести свој нови сингл 'Не волим те'. 

Концерт је у дворишту Музеја науке и технике.

Зелено, сањам те зелено 

Еколошка инсталација са дигиталним радовима Дражена Пекушића омогућава вам да сањате еколошки свесне снове. Туђе „дигиталне снове“ ћете моћи да обликујете уз помоћ софтвера и тако их учините личним. Овом симболичком игром, показаћете свој однос и бригу према очувању планете. Циљ ове изложбе је да еколошка свест постане и део ваше подсвести. Од поноћи па надаље, присуствујте Е-изложби радова који су настали учешћем посетилаца у стварању сопствених еколошких маштања. И свако ко буде креирао свој зелени сан, добиће га и у штампаном формату.