15.05.2010. - 15.05.2010.

Музеј науке и технике, Добрачина 51

НОЋ МУЗЕЈА 2010

Организатор: Ања Радаковић 

Изложба ДРУГИ КРУГ 

Музеј науке и технике премијерно отвара врата своје нове зграде у Ноћи музеја, тако да посетиоци имају прилику да виде резултате пројекта реконструкције и проширења музејске зграде и прве кораке ка новој сталној поставци коју чине 25 збирки са преко 700 експоната, докумената, фотографија, видеозаписа. 

Изложба 2. круг

Дах будућности и технологија сутрашњице представиће вам интерактивна звучно-визуелна инсталација Игра звука у облицима боја Јелене Рубил, магистра Интердисциплинарних студија Универзитета уметности у Београду и члана УЛУС-а. 

Види свет у зеленом 

У организацији Еко-ФОН-а, Факултета организационих наука, Факултета за управо и Факултета за организацијске веде (Словенија) и XВ београдске гиманзије, у зеленој мајској ноћи дођите да видите зелено. Наши „мали зелени“ ће вам помоћи да будете прави еколози. И запамтите, ако можете да утичете на свет око себе, можете да утичете на цео свет. 

Концерт група ИНТРУДЕР и ИЊЕ 

У Ноћи музеја простано двориште Музеја постаје место за одличан ноћни провод, пријатно дружење и клабинг. Придружите нам се на великом концерту група Интрудер и Иње од 21.00 до 23.00