Muzej nauke i tehnike Beograd
О Музеју
Документација
Програми
Издавачка делатност
Заједница научно-техничких музеја
Контакт
Изложба 2. круг
Музеј науке и технике - Одељење Музеј
      Српског лекарског друштва

Дечји музеј
Srpski
Српски
English
Пројекат реконструкције и доградње Музеја науке и технике
 
 
НОЋ МУЗЕЈА 2011, 14.мај
 
   
 

  НОЋ МУЗЕЈА 2011, 14.мај

Претрага

Галерија музеја науке и технике
Организатори: Ања Радаковић и Даниела Пејовић 

Звуци експоната
Млади уметници музицирањем на разним инструментима праве асоцијације на експонате из четири области поставке: Човек и технике, Комуникације, Мера и број, Точак – Машина – Мотор. Звуци оргуља, удараљки и клавира, на оригиналан и несвакидашњи начин дочаравају изложене експонате. Импровизације, композиције и сталну поставку, представља вам госпођа Музика, ваш водич кроз изложбу обојену звуком. Укључите се у јединствену игру асоцијација.Концерт групе NIPPLEPEOPLE
Nipplepeople су најпознатији по синглу “Сутра” али и по необичном сценском наступу и чињеници да јавност не зна њихова права имена и ликове који се крију иза маски. Сами Nipplepeople кажу да имају такав приступ јер су на сцени због музике, али не и личне промоције. Бенд ће премијерно извести свој нови сингл 'Не волим те'.
Концерт је у дворишту Музеја науке и технике.


Зелено, сањам те зелено
Еколошка инсталација са дигиталним радовима Дражена Пекушића омогућава вам да сањате еколошки свесне снове. Туђе „дигиталне снове“ ћете моћи да обликујете уз помоћ софтвера и тако их учините личним. Овом симболичком игром, показаћете свој однос и бригу према очувању планете. Циљ ове изложбе је да еколошка свест постане и део ваше подсвести. Од поноћи па надаље, присуствујте Е-изложби радова који су настали учешћем посетилаца у стварању сопствених еколошких маштања. И свако ко буде креирао свој зелени сан, добиће га и у штампаном формату.
Фотографије

НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај
НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај
НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај НОЋ МУЗЕЈА 2010, 15.мај


   Инфо контакт

Ања Радаковић 
кустос, шеф програмских активности
anja.radakovic@muzejnt.rs
тел: 3037 855